U bent hier: Home Machtigen via DigiD

Machtigen via DigiD

Voordat wij het rijexamen voor jou gaan aanvragen moet jij daar eerst toestemming voor geven. Deze toestemming geef je door ons een machtiging geven via mijn.cbr.nl. Hiervoor heeft u een DigiID nodig

Het machtigen doe je op mijn.cbr.nl met je DigiD. DigiD is jouw persoonlijke digitale legitimatie voor overheidsdiensten. Geef deze nooit aan een ander. De machtiging is geldig tot je bent geslaagd.
Dus, wat moet je nu doen:

  1. Vraag het Rijschoolnummer van je rijschool ?. van Rijschool ProfDrive is dat 3416k9.
  2. Nog geen DigiD? vraag dan gratis DigiD aan op DigiD.nl. Je hebt dan je persoonlijke DigiD binnen 5 dagen in huis.Ga naar mijn.cbr.nl en klik op het DigiD logo. Vul dan je gebruikersnaam en wachtwoord in. Voer dan het rijschoolnummer en je adresgegevens in. Ga dan akkoord met de voorwaarden. Als laatste machtig je rijschool.Na de machtiging krijg jij per email een bevestiging.
  3. Mochten er vragen zijn ontstaan, neem dan met ons contact op, of ga naar www.cbr.nl.

Geldigheidsduur

De machtiging geldt tot je bent geslaagd. Wil de machtiging eerdere intrekken? Kijk dan op mijn.cbr.nl voor de voorwaarden.
lees de flyer Cbr staat precies wat je moet doen om je Rijschool te machtigen . je kan ook eventueel aan je Rijschool vragen .
Rijschool nummer : 3416k9 < nodig bij het invullen op de CBR site.